Çankırı'da Polis Kılığına Girip Vatandaşı Dolandıran Şahıs Yakalandı
Çankırı'da yaşanan olayda, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılar tarafından 36 bin 800 dolar ve 4 bin TL dolandırılan bir vatandaşın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, dolandırıcıları yakalamayı başardı.
Polis Ekipleri Hızlı ve Etkili Müdahalede Bulundu
Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyerek dolandırıcılar H.Y. ve A.E.E.'yi belirledi. Şahıslar, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Dolandırıcılardan Birinin Hareketleri Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Olayın detayları arasında, dolandırıcılardan birinin parayı teslim aldıktan sonra yürüdüğü anların güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. Bu görüntüler polisin şüphelileri tespit etmesinde büyük rol oynadı.
Adli Süreç Devam Ediyor
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan H.Y. tutuklanırken, A.E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dolandırıcılık olayıyla ilgili adli süreç devam etmekte.