Karbonmonoksit Gazından Zehirlenen Kardeşlerden Birinin Hayatını Kaybettiği Acı Olay
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, karbonmonoksit gazından zehirlenen zihinsel engelli kardeşlerden biri yaşamını yitirdi. Diğer kardeş ise hastanede tedavi altına alındı.
Muhtarın İhbarıyla Ortaya Çıkan Olay
Şarköy ilçesine bağlı Aşağı Kalamış Mahallesi’nde bulunan evlerinde yaşanan bu acı olay, muhtarın yeğenlerini göremeyince fark edildi. Muhtarın ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olayın Detayları
Gece boyunca sobalı evde uyuyan kardeşler, sabah saatlerinde baygın bir şekilde bulundu. Yapılan kontroller sonucunda, Ufuk Çevrimkaya'nın karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer kardeş ise hastanede tedavi altına alındı ve durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.
Olayın Soruşturulması Devam Ediyor
Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısı, detaylı incelemelerde bulunarak olayın şüpheli yönlerini araştırmaya başladı. Ufuk Çevrimkaya’nın cansız bedeni ise otopsi için morga kaldırıldı.