Olayın Detayları
Esenyurt'ta kredi çektirip araba aldıran bir şahıs, arabasına modifiye yaptırmak için gittiği dükkanda büyük bir sürprizle karşılaştı. Eşinin kredi borcunu ödememesi üzerine sinirlenen kadın, çekiçle aracı pert etti.
Olayın Gerçekleştiği Yer ve Zaman
Olay, dün öğlen saatlerinde Esenyurt Talatpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, kadın eşine zorla araç kredisi çektirdi. Ancak eş, krediyi zamanında ödemediği için sorun yaşandı.
Modifiye İçin Gidilen Dükkan
Adamın, arabasına modifiye yaptırmak için arkadaşının dükkanına gittiği sırada kadın aracın modifiye için harcanan parayı fark etti ve sinirlendi.
Olayın Gelişimi ve Sonuçları
Kadın, iş yerinden aldığı çekiçle aracın her tarafına zarar verdi. Eşi durdurmaya çalışsa da kadın çok sinirlendi ve araca ciddi zararlar verdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis olay yerine geldi ve ikiliyi karakola götürdü.
Olayın Kameralara Yansıması
Olay, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedilerek sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.