İstanbul’dan Sakarya’nın Sapanca ilçesinde tatil yapmak için bungalov kiralayan aile, yapılarının yatak odasında gizli bir kamera bulduklarında şok oldular ve hemen polise başvurdular. Polis ekipleri, olayı araştırmak için elektronik cihazlara el koydu ve inceleme başlattı. SAVİBU Başkanı Ali Safa Alaçam ise, kimin kamerayı yerleştirdiğinin henüz belirsiz olduğunu belirtirken, Sapanca'nın muhafazakar yapısına vurgu yaparak endişelerini dile getirdi.
Gizli Kamera Skandalı
İstanbul'dan Sapanca'ya bungalov kiralayan aile, tatil yaparken yatak odasındaki ampulün içine gizlenmiş bir kamera buldu. Emniyet müdürlüğüne başvuran aile, olayı bildirdi ve polis ekipleri derhal harekete geçti. M.K. isimli kişi, sosyal medyada yaşadığı endişeyi paylaşarak insanları uyardı ve adaletin sağlanmasını istedi.
SAVİBU Başkanı: "Endişeliyiz"
SAVİBU Başkanı Ali Safa Alaçam, yaşanan olayın ardından açıklama yaparak endişelerini dile getirdi. Olayın detaylarının netleşmediğini belirten Alaçam, işletmeyle ilgili adli sürecin başlatıldığını ve gerekli cezaların verileceğini söyledi.
Denetimler Artacak
Alaçam, Sapanca'da bulunan bungalovların çoğunun derneğe üye olduğunu ve bu tür olayların tekrarlanmaması için denetimlerin artırılacağını belirtti. "Tek bir yerde yaşanan olay herkesi bağlamamalı, herkesin huzuru önemli" diyen Alaçam, endişeli olduklarını ifade etti.
Adli Süreç Devam Ediyor
Yaşanan olayın ardından adli sürecin başlatıldığını belirten Alaçam, konunun adli yargılamadan sonra netlik kazanacağını ifade etti. Sapanca'nın turizmdeki yerini korumak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.