Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
22 Şubat 2025
weather
-3°
Burda Haber Videolar Gündem Benzinle sobayı harlamak isterken bağ evini yaktı: 1 kişi öldü.

Benzinle sobayı harlamak isterken bağ evini yaktı: 1 kişi öldü.

Bursa'da sobayı benzinle tutuşturmak isteyen şahıs bağ evini yaktı. Yangında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı. Tahkikat devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Bursa'da Benzinle Sobayı Ateşe Veren Kişi Bağ Evinde Yangına Sebep Oldu

Bursa'da yaşanan olayda, sobayı benzinle tutuşturmak isteyen bir kişi korkunç bir yangına neden oldu. Yangında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.

Olayın Gerçekleştiği Yer ve Detaylar

Merkez Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi 56. Sokak'ta bulunan bir bağ evinde meydana gelen olayda Yunus Tapan ile T.D. isimli kişiler sobayı benzinle yakmaya çalıştı. Ancak benzinin aniden alev alması sonucu panikleyen Tapan, bidonu kapıya fırlattı. Kapının alev almasıyla içeride mahsur kalan ikili, durumu hemen 112 Acil Servis Hattı'na bildirdi.

Olayın İhbarı ve Olay Yerine Müdahale

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın sırasında ağır yaralanan Yunus Tapan ile T.D. itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. İkili, ilk müdahalelerinin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kurtarılamayan Yunus Tapan

Hastanede tedavi altına alınan Yunus Tapan, maalesef tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı ise halen tedavi görmeye devam etmektedir.

Olayın Soruşturması Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, benzeri durumların yaşanmaması için vatandaşlara soba kullanımı konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *