Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
10 Mart 2025
weather
16°
Burda Haber Videolar Gündem Antalya’da vefat eden adamın dairesinden 2 kamyon çöp çıktı.

Antalya’da vefat eden adamın dairesinden 2 kamyon çöp çıktı.

Antalya'da vefat eden emekli öğretmenin dairesinden 2 kamyon atık malzeme ve çöp çıktı.Kepez Belediyesi evin temizlenmesini sağladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Antalya'da Vefat Eden Adamın Dairesinden 2 Kamyon Atık Malzeme ve Çöp Çıktı

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Yeni Mahalle'de, yakın zamanda vefat eden emekli öğretmen Uğur Bağcı'ya ait daireden çıkan 2 kamyon atık malzeme ve çöp, apartman sakinlerini şaşırttı.

Belediye Ekipleri Daireyi Temizledi ve Dezenfekte Etti

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, apartman sakinlerinin başvurusu üzerine Uğur Bağcı'ya ait dairede çalışma başlattı. Yapılan incelemede, ev sahibinin daha önceden topladığı atık ve çöp malzemelerin bulunduğu tespit edildi. Ekipler, yaklaşık 2 kamyon atık malzeme ve çöpü daireden çıkararak temizlik ve dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

Muhtar ve Komşulardan Açıklamalar

Yeni Mahalle Muhtarı Murat Duran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Burada bir amcamız vardı. Huzurevine yerleştirmiştik. Ama vefat etti, belediyemizin desteğiyle çöp evi boşaltıyoruz. İçerisi çok kötü, her şey var evin içinde. Zabıta ve diğer birimlerden ekipler ile evi temizletiyoruz" dedi. Komşulardan Kamile Çetin ise, "20 yıldır burada otuyorum. Uğur amca hastalanmış, elden ayaktan iyice düşmüştü. Evi temizleyemiyordu. Gerekli yerlere başvurarak belediyenin de desteği ile Uğur beyi huzurevine yerleştirmiştik. Tam her şey yoluna girdi derken Uğur bey vefat etti. Evi çöp içerisinde kaldı. Şimdi de evi temizlettiriyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *