ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, YKS Başvuru Sürecinin Başladığını Duyurdu
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) başvuru sürecinin başladığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ersoy, adaylara hitaben yapmış olduğu paylaşımda önemli bilgiler verdi.
YKS Başvuruları Hakkında Açıklamalar
Ersoy'un yaptığı duyuruda, adaylara Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru sürecinin resmen başladığını bildirdi. Adaylardan başvurularını eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmelerini isteyen Ersoy, başarılı bir hazırlık dönemi geçirmelerini temenni etti.
YKS Tarihi ve Başvuru Koşulları
2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvuruların başladığını duyuran ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, adayları sınav tarihi ve başvuru koşulları konusunda bilgilendirdi. Adayların başvurularını tamamlamaları ve sınav sürecine hazırlanmaları gerektiğini vurguladı.