Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
19 Mart 2025
weather
22°
Burda Haber Gündem Karamürsel Belediyesi’nde dehşet anları: 2 kişi yaralı

Karamürsel Belediyesi’nde dehşet anları: 2 kişi yaralı

Kocaeli'deki Karamürsel Belediyesi'nde çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı, diğer bir kişi yaralandı. Kavganın ihale sonrası çıktığı belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Karamürsel Belediyesi'nde İhale Sonrası Kavga: Bir Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan belediye binasında gerçekleşen bir ihale sonrasında çıkan kavgada bir kişi ayağından bıçaklandı. Aynı olayda müdahale etmeye çalışan bir diğer kişi ise yaralandı.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Karamürsel Belediyesi’nde düzenlenen çay bahçesi ihalesi sonrasında anlaşmazlık yaşandı ve tartışma kavgaya dönüştü. Kimliği belirsiz bir ya da birkaç kişi, eski MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ü ayağından bıçaklayarak yaraladı. Kavgayı ayırmaya çalışan başka bir kişi de bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye sevk edildi ve sağlık durumlarının stabil olduğu açıklandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan Açıklama

Olayın ardından Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, belediye binasında yaşanan bu üzücü olay hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çalık, ihale salonunda bulunduğu sırada yaşanan bıçaklama olayını öğrendiğini ve derin bir üzüntü içinde olduğunu belirtti. Çalık, "Karamürsel Belediyemizin huzurunu hedef alan bu korkunç saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanması için tüm kurumlarımızla iş birliği halinde çalışıyoruz. Emniyet birimlerimiz, sorumluların belirlenmesi ve adaletin sağlanması için gereken adımları atmıştır" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *