Hırsız AVM'de Yakalandı
Adana'da bir alışveriş merkezinde gerçekleşen olayda, havalandırmadan girip kuyumcudan altın ve para çalan hırsız, 3 gün boyunca AVM'nin havalandırma boşluğunda saklandıktan sonra yakalandı.
Kuyumcudan 3 Kilogram Altın Çaldı
Olay, 2 Şubat gecesi Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan bir AVM'de meydana geldi. Hırsız, havalandırmadan alışveriş merkezine girerek kuyumcudan 3 kilogram altın ve 100 bin TL çaldı. Alarmın çalması üzerine polis ekipleri harekete geçti ancak hırsız bulunamadı.
Havalandırmada 3 Gün Saklandı
Hırsızın havalandırmada saklandığı tespit edilince, polis ekipleri hassas burunlu kadavra köpeğiyle havalandırma boşluğunda arama yaptı. 3 gün boyunca AVM'nin havalandırma sisteminden kaçamayan hırsız, gece saatlerinde çıkmaya çalışırken yakalandı.
Polis Ekipleri Şüpheliyi Gözaltına Aldı
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, hırsızlık olayının şüphelisini AVM'den çıkarken yakalayarak gözaltına aldı. Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.