Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
10 Mart 2025
weather
16°
Burda Haber Dünya Sergey Lavrov: "ABD-Rus heyetleri yarın İstanbul’da görüşecek"

Sergey Lavrov: "ABD-Rus heyetleri yarın İstanbul’da görüşecek"

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov,ABD ve Rus heyetlerinin yarın İstanbul’da buluşacağını açıkladı.Heyetler, büyükelçiliklerin sorunlarını ele alacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ile İstanbul'da buluşacak

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Açıklamaları

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Katar’ın başkenti Doha’ya düzenlediği ziyaretin ardından yaptığı basın toplantısında ABD-Rusya görüşmelerine değindi. Lavrov, ABD ve Rus heyetlerinin yarın büyükelçiliklerin çalışmalarına yönelik sorunları görüşmek üzere bir araya geleceklerini söyledi. Rus Bakan Lavrov, "Bu toplantı yarın İstanbul’da yapılacak" dedi. Lavrov, "Diplomatlarımızın ve üst düzey uzmanlarımızın bir araya geleceğini ve önceki ABD yönetiminin Rus Büyükelçiliğinin faaliyetleri önünde yapay engeller oluşturmaya yönelik yasa dışı faaliyetleri sonucu bekleyen ve bizim de doğal olarak karşılığını verdiğimiz, Moskova’daki ABD Büyükelçiliğinin çalışmaları için rahatsız eden konulara ilişkin sorunları ele alacaklarını duyurmuştuk" dedi.

Heyetler Arasındaki Görüşme Detayları

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un açıklamalarına göre, ABD ve Rusya heyetleri İstanbul'da bir araya gelerek büyükelçiliklerin çalışmalarıyla ilgili sorunları ele alacaklar. Bu görüşme, özellikle Moskova'daki ABD Büyükelçiliği'nin çalışmalarını etkileyen yapay engeller ve yasa dışı faaliyetler ile ilgili konuları ele almaya odaklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *